Executive Coaching Nederland, ECN

 

Onze bijdrage aan ‘een betere wereld’ is mensen op sleutelposities in de maatschappij te ondersteunen bij hun uitdaging een onuitwisbaar verschil te maken in dat deel van de maatschappij  waar zij invloed op uitoefenen.

 

Executive Coaching Nederland is een initiatief van Monique Koopman en Alex Engel.

Executive Coach Monique KoopmanMonique Koopman is een ervaren top-executive, geaccrediteerd Master coach en inmiddels al weer jaren actief als top-executive coach. Zij (h)erkende de behoefte aan een vertrouwd adres voor topbestuurders, waar zij in contact kunnen komen met diverse professionals die hen kunnen helpen bij het behalen van de ultieme overwinning, namelijk: jezelf te verslaan door iedere dag beter te scoren dan de vorige.

Alex Engel is, naast geaccrediteerd Master coach, in Nederland een autoriteit op het gebied van coaching. Hij coacht al sinds 1993, is oprichter van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en van Coaching Nederland, schrijver van diverse boeken en andere publicaties over coaching en initiatiefnemer van- en investeerder in UpGuide, Nederland beste online coaching- en persoonlijk ontwikkel platform.

Beide partners hebben tezamen een ongekend netwerk van top-executive-coaches en andere sparringpartners om hiermee voor elke top-bestuurder 100% maatwerk te kunnen leveren.

Door dit unieke partnership is ECN, naast inhoudelijke expertise, ook verzekerd van een sterke organisatie en enorme expertise binnen Coaching Nederland om daarmee de missie van Monique en Alex – om Nederland ‘van boven af’ elke dag een beetje beter te maken; – te kunnen realiseren.

ECN is een dochteronderneming van Coaching Nederland, met ruim 25 jaar ervaring Nederlands oudste en inmiddels meest veelzijdige expert op het gebied van coaching van medewerkers, leidinggevenden en teams.

Onze aanpak

Bij ECN staat 100% maatwerk en discretie bovenaan. Wij weten waar het over gaat. Verder gaan wij voor duurzame relaties en zijn niet van quick-fixes. Dus geen symptoombestrijding maar oorzaken duurzaam aanpakken is het concept.