Executive Coaching

Heerlijk om af en toe een ongeremd gesprek met iemand te kunnen voeren, zonder rekening te hoeven houden met belangen, behalve met die van mijzelf.

Dit is wat top-executive coaching traject voor mij doet.

Zo werkt het

 1. Na dat kenbaar is gemaakt dat u open staat voor een vrijblijvend gesprek over uw situatie, wordt uit het netwerk van top-executive coaches een geschikte gesprekspartner geselecteerd. Hij of zij maakt een afspraak welk uitsluitend in rekening wordt gebracht als er tot een vervolg op dit kennismakingsgesprek wordt besloten. ‘No click, no costs’.
      
 2. Op basis van het gesprek wordt een voorstel gedaan tot een 100% op maat traject. Zo zijn er verschillende varianten mogelijk:
  • Een open aantal vervolggesprekken van 2 uur tegen een vast tarief per gesprek.
  • Een traject van 3-5 gesprekken met 2 tot maximaal 4 weken tussen de gesprekken.
  • Een Maintenance traject van één ‘onderhouds’ gesprek per kwartaal.
  • Een jaarprogramma voor duurzame positieve gedragsverandering.
  • Een Teamtraject met het directieteam.
  • Een éénmalige brainstormsessie met een V.I.P. of andere meer ‘provocatieve’ gesprekspartner die bestaande aannames onderuithaalt of het denken zodanig in de war schopt dat nieuwe visies en inzichten vanzelf ontstaan. Tarieven hangen af van de aanpak, de tariefstelling en beschikbaarheid van de coach.
 3. Na akkoord op het voorstel wordt een vervolgafspraak gemaakt en gaat het traject van start. Voor alle trajecten geldt een en 24/7 beschikbaarheid voor tussentijds contact. De trajecten zijn ‘blended’. Dit wil zeggen dat naast vis-à-vis gesprekken ook online wordt gewerkt.